Studyfied blev etableret i april 2020 med den vision at kunne

Studyfied blev etableret i april 2020, da Frederik Milland og Martin Løjstrup Christensen indgik et samarbejde med Søren Herskind og Sportyfied, som er Danmarks førende leverandør af special tøj til sportsklubber og events.

Studyfied tilbyder tøj med tryk til uddannelsessteder, firmaer og events.
Vores fokus ligger ved høj kvalitet, let tilgængelighed og skarpe priser. Vi gør alt hvad der skal til for at vores kunder altid er tilfredse med vores arbejde.

Vores koncept er bygget på at gøre kundeoplevelsen så god og nem som muligt for jer kunder. Vi kan levere tøj i høj kvalitet, til gode priser og med en hurtig levering. Det er yderst vigtig for os at kunne servicere vores kunder på bedst mulige vis og dermed står vi altid klar til at hjælpe vores kunder med de henvendelser der skulle være.

Bæredygtighed

Hos Studyfied er det vigtigt at arbejde med bærdygtighed og økologi. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt efter vores krav til bæredygtighed. En række af vores produkter er produceret af 100% økologisk bomuld og vores leverandører er bl.a. certificeret med GOTS (Global Organic Textil Standard). At arbejde med bæredygtighed er en retningslinje vi er meget bevidste omkring. Det er derfor yderst vigtigt for os at vi kan stå inde for vores leverandørers arbejde.

 

Brodering/tryk

Ønsker du at få tekst eller logo eller bare tekst på dit tøj, så tilbyder vi forskellige muligheder indenfor det. Primært opererer vi med transfertryk, digital tryk og brodering.

 

Transfertryk

Transfertryk er en metode der anvendes til tekstiltryk. Processen er at det ønskede tryk først trykkes på papir og herefter overføres det til tøjet gennem en transfermaskine der med varme trykker det fast på tøjet.

Digital tryk

Dette er en metode der oftest anvendes når der er tale om detaljeret tryk med mange nuancer eller bare er i mange farver. Det direkte mønster overføres fra en fil og så på tøjet. Det gør det muligt at få selve de mest nuanceret og kreative designs overført til tøjet og med et fantastisk resultat.

Brodering

Ved brodering væves et ønsket mønster eller logo ind i tøjet. Metoden er eksklusiv og slidstærk og kan anvendes på det meste tekstil alt fra t-shirt til caps

Bliv kontaktet

Bliv ringet op af en af vores eksperter.